5 óra alatt megírod életed (eddigi) legjobb hírlevelét

Fogadunk?

Ugyan.

Úriember biztosra nem fogad.

És ha eljössz a hírlevélíró workshopunkra, akkor nap végén (várhatóan) küldésre kész lesz az a hírleveled, amire a feliratkozóid visszaírnak:

„Te, ez az eddigi legjobb leveled volt.”

 

A legfontosabb infók

Hol: Patent (Budapest, Csalogány u. 55, 1027)

Mikor: 2022. jún. 7., 12:00-17:00

Kiktől: Tabajdi Enikő, Vavrek Balázs 

Mennyiért: 50 000 Ft (aam)

8 férőhelyes a banzáj, a jelentkezéshez egy e-mail-címmel és cégnévvel tudsz regisztrálni „ceruzásan” (a befizetéssel véglegesíted). (Ha magánszemélyként kéred a számlát.)

(A kitöltés után kapni fogsz 1) részvételi infókat 2) és egy számlát. Ez az űrlap sehova nem iratkoztat fel, nem adjuk ki az adataid 3. félnek.)

 

Szakmai feltételei a részvételnek:

1. Legyen egy laptopod (amit hozol) és egy hírlevélszoftvered feltöltve egy használható listával (= emberek mailcíme, akik hozzád iratkoztak fel). Ha küldtél már hírlevelet saját listára, akkor ez pipa.

2. Legyél a cégben (vagy a saját vállalkozásodban) „az a valaki, aki hírleveleket (fog) küld(eni)”. Lehet, hogy imádsz írni vagy mindig is bele akartad mártani lábujjad az e-mail-marketing óceánjába, egy a lényeg: legyél az, aki küldeni fog.

Ha ezt a marketingesed / szövegíród / asszisztensed / házi lajhárod csinálja (de ezt az oldalt most épp te olvasod), akkor őt küldd el, ne önmagad.

Ha azért jönnél, hogy megnézd, hogy jó fejek vagyunk-e és később kiszerveznéd nekünk a hírlevélírást, akkor kérlek, inkább egy meetupra, egy focira, egy kirándulásra gyere, ne ide, mert ez neked overkill. Mi itt 5 órán át gondolkozni és írni fogunk, a végén kész levelet küldünk ki.

3. Legyen belépőszintű ismereted arról, hogy mi az az e-mail-marketing és mi fán terem a szövegírás. Nem fogom azzal húzni az időt, hogy 30 percben elmagyarázgatom, hogy megéri-e az e-mail-marketing (feltételezzük a résztvevőkről, hogy ezt tudják).

 

Vavrek Balázs © 2019-2022

kérdés vagy kérés: info@vavrekbalazs.hu